Bijlesaanhuis review

Image

Bijlesaanhuis in het kort

Volledige focus op bijles
Uitstekend beoordeeld
In heel Nederland actief
Vergelijk deze aanbiederPagina opent in een nieuw tabblad
"Bijlesaanhuis maakt letterlijk haar naam waar, deze aanbieder richt zich volledig op bijles aan huis en online. Bijlesaanhuis wordt zeer positief beoordeeld en is heel redelijk geprijsd."
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over Bijlesaanhuis

Welke diensten biedt Bijlesaanhuis aan?

Bijlesaanhuis richt zich volledig op bijles, zowel bij je thuis als online. 

Hoeveel kost Bijlesaanhuis gemiddeld?
Waar werkt Bijlesaanhuis precies?

Mijn Bijlesaanhuis beoordeling

Rapportcijfer: 7,5
  • Aanbod: 6,0
  • Kosten: 7,5
  • Tevredenheid: 9,0

Bijlesaanhuis biedt alleen bijles aan. Hoewel ze dit erg goed doen, zou een iets breder aanbod zoals huiswerkbegeleiding een welkome aanvulling zijn. Ik geef ze op dit punt daarom een 6,0

Bijlesaanhuis is met tarieven tussen de € 22,85 en € 39,85 per uur zeer redelijk geprijsd. Ik geef ze op dit punt daarom een 7,5.

Bijlesaanhuis wordt geweldig goed beoordeeld. Klanten zijn laaiend enthousiast over hun diensten en spreken vol lof over de aanbieder. Een ruime voldoende waard dus!

Bijlesaanhuis recensies van anderen

Bijlesaanhuis wordt op Trustpilot zeer goed beoordeeld. 4,4 van de 5 sterren op basis van 412 beoordelingen mag op zijn minst indrukwekkend worden genoemd. De bijlesaanbieder wordt vooral geroemd vanwege de goede matches met tutoren, het prettige reserveringssysteem en goede resultaten.  

Op de website vermeldt Bijlesaanhuis ook trots een beoordeling van 4,7 van de 5 sterren op Google. Ik kan deze beoordelingen echter nergens terugvinden maar vind Trustpilot’s 412 beoordelingen voldoende data om een positieve conclusie te trekken.

Bijlesaanhuis review achterlaten?

Heb je zelf ervaringen met Bijlesaanhuis en wil je een recensie achterlaten? Laat me hieronder dan weten hoe jij Bijlesaanhuis beoordeelt! Dit helpt me om mijn review te verbeteren en iedereen zo goed mogelijk te informeren.

Je email adres heb ik nodig om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je ervaringen. Lees hier meer over hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.

Diensten van Bijlesaanhuis

Bijlesaanhuis biedt alleen bijles aan, geen andere diensten. Deze focus draagt waarschijnlijk bij aan de goede beoordelingen.

"Bijles wordt voor alle niveaus verzorgd, van de basisschool tot aan alle niveaus van het middelbaar onderwijs. Ook worden alle vakken hierbij aangeboden, zowel thuis als online." 
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Bijlesaanhuis locaties

Bijlesaanhuis heeft geen eigen locaties. Je hebt daarom alleen de keuze tussen bijles aan huis of online. Of bijles aan huis mogelijk is hangt af van het aantal beschikbare tutoren in de omgeving. 

Online is het aanbod tutoren echter zeer groot. Een eenvoudige zoekopdracht voor online bijles voor VMBO leerjaar 4, geeft me een lijst van meer dan 100 beschikbare tutoren. Ook als je in een dunner bevolkt deel van Nederland woont, is bijles dus altijd binnen bereik.

Bijlesaanhuis kosten

Voor een losse bijles betaal je bij Bijlesaanhuis tussen de € 22,85 en € 39,85 per uur. 

Voor een studerende tutor op VWO- of Universitair niveau betaal je € 22,85 per uur. Een tutor studerend aan de Universiteit kost € 28,85 per uur. Voor een ervaren professional betaal je € 39,85 per uur.

Goed om te wetenHet is mogelijk om bij Bijlesaanhuis een pakket aan te schaffen voor een minimaal aantal uren. Je krijgt dan korting op het uurtarief.

Contact met Bijlesaanhuis

Je kunt Bijlesaanhuis op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 bellen of WhatsAppen op het nummer: 0800-0200855. Daarnaast kun je ze ook mailen op support@bijlesaanhuis.nl of het contactformulier gebruiken op hun website om contact op te nemen.

Ik ben positief over Bijlesaanhuis. Ze hebben een sterke focus op bijles en lijken op basis van de positieve reviews uitstekend werk te leveren. Tegelijkertijd zijn de prijzen gemiddeld of zelfs iets daaronder en het aanbod van tutoren is groot. Zeker de moeite waard dus om uit te proberen!
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport