Bijlesmeester review

Bijlesmeester logo

Bijlesmeester in het kort

Grote expertise in de kernvakken
Breed online- en offline aanbod
In heel Nederland actief
Vergelijk deze aanbiederPagina opent in een nieuw tabblad
"Bijlesmeester heeft een breed aanbod van diensten voor leerlingen maar ook voor scholen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining, maar net zo goed voor toets surveillanten en invaldocenten."
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over Bijlesmeester

Welke diensten biedt Bijlesmeester aan?

Bijlesmeester biedt huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen aan. Daarnaast kun je hier terecht voor de lente & zomerschool, weekendschool en andere inhaalprogramma's. 

Als school kun je bij Bijlesmeester terecht voor invaldocenten en toetssurveillanten.

Hoeveel kost Bijlesmeester gemiddeld?
Waar werkt Bijlesmeester precies?

Mijn Bijlesmeester beoordeling

Rapportcijfer: 7,0
  • Aanbod: 8,0
  • Kosten: 6,5
  • Tevredenheid: 6,5

Bijlesmeester biedt meer diensten aan dan de gemiddelde aanbieder. Omdat dit een van de weinige aanbieders is waar je ook als school terecht kunt krijgen ze van mij bonuspunten. Ik geef ze daarom een 8.

Het startpakket van Bijlesmeester vind ik een onnodige kostenpost. Verder is het tarief van € 34,50 per uur voor individuele lessen redelijk gemiddeld. Op dit punt scoren ze daarom een 6,5.

Bijlesmeester wordt uitstekend beoordeeld door gebruikers maar minder door tutoren. Ik geef ze daarom een 6,5.

Bijlesmeester recensies van anderen

Op de website van bijlesmeester.nl vind ik nagenoeg alleen maar lovende beoordelingen. Op zich niet zo gek natuurlijk, ze kunnen tenslotte zelf op de website zetten wat ze willen.

Recensies op de website van Trustindex.io, liggen echter in lijn met de beoordelingen op de website van bijlesmeester zelf. Bijlesmeester krijgt hier een gemiddelde van 4,3 van de 5 sterren (op basis van 563 reviews)..

Klanten geven aan erg tevreden te zijn over de klantenservice en het lesmateriaal. De kleine boekjes worden vooral geprezen, deze maken de vakken erg overzichtelijk. Daarnaast zijn de meeste docenten volgens de klanten erg behulpzaam en vriendelijk. 

Voor Bijlesmeester werken wordt een stuk minder aangeraden. Op de websites van Trustindex en Indeed wordt veelvuldig genoemd dat het bedrijf weinig betaalt of zelfs verzuimt te betalen aan de medewerkers. Hier valt dus nog veel winst te behalen.

Bijlesmeester review achterlaten?

Heb je zelf ervaringen met Bijlesmeester en wil je een recensie achterlaten? Laat me hieronder dan weten hoe jij Bijlesmeester beoordeelt! Dit helpt me om mijn review te verbeteren en iedereen zo goed mogelijk te informeren.

Je email adres heb ik nodig om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je ervaringen. Lees hier meer over hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.

Diensten van Bijlesmeester

Bij bijlesmeester.nl kun je huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen door heel Nederland volgen (zowel op locatie als offline). Daarnaast kun je als leerling naar de lente & zomerschool, weekendschool, of inhaalprogramma's volgen om achterstanden bij te spijkeren. 

Ook voor scholen biedt Bijlesmeester ondersteuning, zo bieden ze onder andere extra hulp in de klas door middel van invaldocenten en toetssurveillance aan. 

Het aanbod van vakken is ook erg breed. De kernvakken waar Bijlesmeester ondersteuning in biedt zijn begrijpend lezen, aardrijkskunde, wiskunde, Duits, economie en geschiedenis. Ook voor andere vakken is er echter huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining beschikbaar.

"Bijlesmeester probeert haar diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. Ze gaan daarom graag met je in gesprek om hun aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen, of je nu een leerling of school bent." 
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Het aanbod van vakken is erg breed. De kernvakken waar Bijlesmeester ondersteuning in biedt zijn begrijpend lezen, aardrijkskunde, wiskunde, Duits, economie en geschiedenis. Ook voor andere vakken is er echter huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining beschikbaar.

Bijlesmeester locaties

Bijlesmeester is door heel Nederland actief. Ze hebben een groot netwerk van gediplomeerde docenten in het hele land die kunnen bijspringen voor diverse diensten. Je hebt hierdoor altijd toegang tot hulp in de buurt. 

Ook biedt Bijlesmeester online hulp aan. Hierbij is er grotere flexibiliteit om op het perfecte tijdstip ondersteuning te geven dan bij bijvoorbeeld bijles op locatie, de bijlesdocent heeft dan tenslotte geen reistijd.  

Bijlesmeester tarieven

Bijlesmeester rekent een vast bedrag van € 69,- voor hun startpakket. Vervolgens betaal je € 34,50 per uur voor individuele lessen. Er zit bij deze prijs geen prijsverschil tussen bijles aan huis of online en ook het type ondersteuning verschilt niet. Een uur bijles kost dus hetzelfde als een uur huiswerkbegeleiding. 

Goed om te wetenNaarmate je meer uren afneemt, zakt het uurtarief. Hoeveel dat precies is, ligt aan het aantal uren en kun je bespreken met Bijlesmeester door contact op te nemen met hun klantenservice.

Contact met Bijlesmeester

Je kunt contact opnemen met Bijlesmeester.nl via:

  • Het emailadres contact@debijlesmeester.nl
  • Hun contactformulier op de website
  • Een whatsapp chat op de website
Mijn eindoordeel over Bijlesmeester is een voldoende. Het grote aanbod en de hoge kwaliteit van de diensten vind ik erg positief. De gebruikservaringen van de tutoren daarentegen minder.
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport