Bijlesnetwerk review

Bijlesnetwerk logo

Bijlesnetwerk in het kort

Bijles & huiswerkbegeleiding
Redelijke tarieven
In heel Nederland actief
Vergelijk deze aanbiederPagina opent in een nieuw tabblad
"Bijlesnetwerk richt zich volledig op het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn de tarieven heel redelijk. Op het gebied van beoordelingen van klanten scoort de aanbieder niet goed. Er zijn weinig recensies te vinden en degene die er zijn, zijn negatief."
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over Bijlesnetwerk

Welke diensten biedt Bijlesnetwerk aan?

Bijlesnetwerk biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan. De aanbieder heeft zelf geen panden maar biedt wel huiswerkbegeleiding op locatie aan via kennispartner Lyceo

Hoeveel kost Bijlesnetwerk gemiddeld?
Waar werkt Bijlesnetwerk precies?

Mijn Bijlesnetwerk beoordeling

Rapportcijfer: 5,9
  • Aanbod: 6,5
  • Kosten: 7,0
  • Tevredenheid: 4,0

Bij Bijlesnetwerk kun je bijles en huiswerkbegeleiding volgen. Wil je huiswerkbegeleiding op een studiecentrum, dan word je doorverwezen naar een locatie van kennispartner Lyceo. Het aanbod is hiermee beperkt maar wel hetgeen waar de meeste leerlingen naar op zoek zijn. Bijlesnetwerk krijgt daarom van mij een voldoende op dit vlak.

De tarieven van Bijlesnetwerk schommelen tussen de € 24 en € 36 per uur, afhankelijk van welk pakket je kiest. Deze prijzen zijn vrij gemiddeld en daarom wat mij betreft redelijk goed.

Bijlesnetwerk heeft nauwelijks reviews van klanten en degene die er zijn, zijn negatief. Tutoren zijn overwegend positief maar ik ben het meest geïnteresseerd in de ervaringen van leerlingen. Vanwege het gebrek hieraan moet ik Bijlesnetwerk op dit vlak helaas een onvoldoende geven.  

Bijlesnetwerk recensies van anderen

Op Trustpilot zijn de beoordelingen van Bijlesnetwerk niet al te best. Een klant beweert dat ze hogere kosten in rekening hebben gebracht dan waar ze recht op hadden. Een andere klant zegt na het intake gesprek te zijn afgehaakt omdat Bijlesnetwerk geen docent kon leveren, maar toch een factuur toegestuurd kreeg. Allebei de klanten beoordelen Bijlesnetwerk met 1 van de 5 sterren. 

Buiten deze 2 recensies zijn reviews van klanten slecht te vinden. Ik ben daarom voorzichtig om hier een definitief oordeel over te vellen maar raad wel aan om de facturen van Bijlesnetwerk goed te controleren. 

Beoordelingen op Glassdoor zien er rooskleuriger uit. Bijlesnetwerk krijgt hier 3,8 van de 5 sterren. Als werkgever wordt Bijlesnetwerk vooral geroemd om de flexibiliteit van beschikbaarheid en het makkelijk vinden van klanten. Minder positief zijn de tutoren over hun uurloon in vergelijking met de tarieven die Bijlesnetwerk aan de klant doorberekend.  

Bijlesnetwerk review achterlaten?

Heb je zelf ervaringen met Bijlesnetwerk en wil je een recensie achterlaten? Laat me hieronder dan weten hoe jij Bijlesnetwerk beoordeelt! Dit helpt me om mijn review te verbeteren en iedereen zo goed mogelijk te informeren.

Je email adres heb ik nodig om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je ervaringen. Lees hier meer over hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.

Diensten van Bijlesnetwerk

Bijlesnetwerk biedt thuis en online bijles aan. Daarnaast kun je bij Bijlesnetwerk terecht voor huiswerkbegeleiding. Dit kan echter alleen bij je thuis. Als je op een andere locatie huiswerkbegeleiding wilt, word je doorverwezen naar een vestiging van Lyceo, waarmee Bijlesnetwerk samenwerkt.

Naast bijles voor middelbare scholieren, richt Bijlesnetwerk zich ook op bijles voor basisschoolleerlingen.

Bijlesnetwerk locaties

Bijlesnetwerk heeft zelf geen pand en biedt daarom alleen hun diensten aan bij je thuis of online. Mocht je toch liever op een andere locatie les krijgen, dan stuurt Bijlesnetwerk je door naar een van de Lyceo vestigingen.  

Bijlesnetwerk tarieven

Bijlesnetwerk werkt met verschillende uurtarieven op basis van hoeveel uur bijles of huiswerkbegeleiding je per maand afneemt. De pakketten zien er als volgt uit:

  • Pakket Flex: 1 uur per maand, € 36,- per uur
  • Pakket A: 4 uur per maand, € 32,- per uur
  • Pakket B: 8 uur per maand, € 30- per uur
  • Pakket C: 12 uur per maand, € 28,- per uur
  • Pakket D: 16 uur per maand, € 26,- per uur
  • Pakket E: 24 uur per maand, € 24,- per uur
"Voorbeeld: Bij Pakket Flex boek je losse uren bijles en committeer je je niet aan een minimum aantal uren per maand. Bij pakket A neem je tenminste 4 uur per maand bijles af, en krijgt daardoor € 4 korting op het uurtarief. Bij pakket B neem je tenminste 8 uur per maand bijles af, en krijgt daardoor € 6 korting op het uurtarief. Etc. ."
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Contact met Bijlesnetwerk

Contact opnemen met Bijlesnetwerk kan op verschillende manieren. Je kunt een mailtje sturen naar info@bijlesnetwerk.nl of bellen naar 085-7325830. Stuur je liever een appje via WhatsApp? Doe dat dan naar het nummer 06-10433792. 

Het postadres van Bijlesnetwerk is:

Archipelstraat 292

6524 LR

Nijmegen

Het aanbod van Bijlesnetwerk is beperkt en recensies van klanten zijn er praktisch niet. Op dit moment kan ik Bijlesnetwerk daarom helaas geen voldoende geven. Toch geloof ik wel in de gespecialiseerde focus op bijles, dus wellicht veranderd mijn oordeel snel.
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport