Lyceo tarieven

Lyceo tarieven + 5 tips voor de beste korting!

De meeste Lyceo tarieven kun je pas inzien wanneer je een brochure aanvraagt, in dit blog heb ik daarom de Lyceo prijzen op een rijtje gezet zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ook geef ik je graag 5 tips om de beste Lyceo korting te scoren!

Lyceo huiswerkbegeleiding kosten

Lyceo huiswerkbegeleiding kost maandelijks gemiddeld €285 voor 3 dagen per week€332 voor 4 dagen per week en €370 voor 5 dagen per week. Verder worden er eenmalig administratiekosten van €35 in rekening gebracht.

Zoals je ziet wordt de huiswerkbegeleiding dus relatief goedkoper naarmate je kiest voor meer dagen. Prijzen variëren licht afhankelijk van de locatie waar de huiswerkbegeleiding wordt gevolgd. 

De maandelijkse betaling is onderdeel van een abonnement met een opzegtermijn van 1 maand. 

Goed om te weten!Je bent verplicht om tussen de 3 tot 5 dagen huiswerkbegeleiding per week te kiezen. In een later stadium is 2 dagen per week mogelijk als afbouwtraject.

Als aanvulling op reguliere huiswerkbegeleiding wordt Lyceo Oefenen aangeboden voor een aanvullende €9.95 per maand. Dit is optioneel. 

Via de knop hieronder ontdek je alle benodigde informatie over Lyceo's huiswerkbegeleiding op hun eigen website.

Alles over Lyceo huiswerkbegeleiding

Meer info

Lyceo bijles kosten

De Lyceo bijles kosten liggen tussen de €150 en €205 totaal voor de eerste 5 lessen. De eerste 5 lessen worden direct vooraf afgerekend en lopen na afronding door in een maandabonnement dat maandelijks opzegbaar is.

De bijlessen worden vanaf dat moment aan het eind van de maand gefactureerd. Een bijles kost tussen de €30 en €41. De bijles wordt individueel gegeven en dus niet in groepsverband. 

Als aanvulling op reguliere bijles wordt Lyceo Oefenen aangeboden voor een aanvullende €9.95 per maand. Dit is optioneel. 

Via de knop hieronder ontdek je alle benodigde informatie over Lyceo's huiswerkbegeleiding op hun eigen website.

Alles over Lyceo bijles

Meer info

Lyceo examentraining kosten

Lyceo examentraining kosten zijn €310 voor een 2-daagse examentraining (vmbo), €320 voor een 2-daagse examentraining (havo/vwo) en €400 voor een 3-daagse examentraining (havo/vwo).

Voor examentrainingen op VMBO niveau zijn alleen 2-daagse trainingen beschikbaar. 

Voor examentrainingen op Havo/VWO niveau zijn 2-daagse trainingen de standaard maar 3-daagse cursussen zijn ook beschikbaar voor de vakken biologie, economie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde en bedrijfseconomie.

Mijn ervaringenZelf heb ik een 3-daagse examentraining wiskunde gedaan bij Lyceo op een locatie in Leiden. Mocht je de keuze hebben, zou ik zeker voor de 3-daagse training gaan. Iedere dag was namelijk ontzettend waardevol. Ik ging hierdoor van een schoolexamencijfer van een 3,6 naar een centraal examencijfer van een 6,9!

Het examentraining aanbod van Lyceo groeit snel. Neem dus zeker een kijkje welke training er per vak wordt aangeboden. Via de knop hieronder vind je de laatste informatie over het aanbod van Lyceo examentrainingen. 

Alles over de Lyceo examentraining

Meer info

Lyceo Codelab kosten

Lyceo Codelab kost €255. Deze vaste prijs geldt zowel voor online varianten als trainingen op locaties door heel Nederland. 

Deze training is niet individueel maar wordt in kleine groepjes aangeboden. Omdat de leerlingen veel van elkaar leren is dat overigens eerder een voordeel dan een nadeel. 

Alles over Lyceo Codelab

Meer info

Lyceo korting pakken: 5 tips!

Kwaliteit moet betaald worden. Toch laat je een goede korting natuurlijk niet graag liggen. Hieronder geef ik je daarom 5 tips om de beste Lyceo korting te pakken!

  1. Koop Lyceo Oefenen. Met Lyceo Oefenen oefen je zelf met je kind voor de examens. Ideaal om kosten te besparen en te kijken hoe ver je op eigen kracht kunt komen. 
  2. Koop een Lyceo samenvatting. Met een Lyceo samenvatting kun je net als Lyceo Oefenen zelf trainen voor het examen. Ideaal om de stof nog eens kort en bondig te structureren. 
  3. Bestel 2 of meer examentrainingen. Wanneer je meer dan 1 examentraining besteld, krijg je automatisch 10% korting in je winkelmandje. 
  4. Schaf een CJP pas aan. Een CJP pas geeft recht op maar liefst 15% korting op een examentraining bij Lyceo. 
  5. Meld je aan voor Lyceo Extra. Lyceo Extra biedt gratis ondersteuning aan leerlingen uit gezinnen met minder geld. Deze optie is dus alleen bedoeld voor minder bedeelde gezinnen en vereist een inkomenscontrole en speciale aanmelding.  

Schrijf een reactie