Review overzicht

Hieronder vind je een overzicht van alle reviews van Scholiersupport en waar iedere aanbieder naar mijn mening het beste op scoort.

Image
Lyceo rapportcijfer: 8,3

Lyceo domineert de examentraining markt en is in heel Nederland actief. Deze aanbieder levert bijna alle diensten op locatie en online. De grootte van Lyceo is tegelijkertijd ook een nadeel. De benadering is minder persoonlijk en erg grootschalig opgezet. Niet iedere leerling vindt dat prettig.

Lees hier meer over Lyceo.

Image
Afterscool rapportcijfer: 8,2

After's Cool heeft een enorm breed aanbod van diensten. Je vind hier alles van intelligentietesten tot aan huiswerkbegeleiding en brugklastraining. After's Cool laat op dit vlak dan ook niets te wensen over. Toch vind ik de kosten voor sommige diensten ietwat te hoog. 

Lees hier meer over After's Cool.

Image
Schoolkitchen rapportcijfer: 8,0

Schoolkitchen heeft een sterke focus op individuele begeleiding van de leerling. 1-op-1 werken is hier dus de standaard. Alle diensten worden op maat aangeboden voor elke leerling om het maximale resultaat te behalen. Een perfect strategie als je het mij vraagt, maar helaas ook erg duur. Daarnaast zijn ze slechts actief op 1 locatie in Amsterdam.

Lees hier meer over Schoolkitchen

Image
Studentvoorstudent rapportcijfer: 7,7

Studentvoorstudent biedt bijles en scriptiehulp. Wat deze aanbieder speciaal maakt is het match-systeem waarbij leerlingen via Whatsapp contact hebben met verschillende tutoren en kijken bij welke ze zich prettig voelen. Daarnaast zijn de diensten al beschikbaar vanaf € 9,35 per uur.  

Lees hier meer over Studentvoorstudent

Image
Bijlesaanhuis rapportcijfer: 7,5

Bijlesaanhuis richt zich volledig op het aanbieden van bijles aan huis en online. Ze worden zeer positief beoordeeld door klanten en hebben zeer redelijke prijzen. Een goede keuze dus als je op zoek bent naar bijles met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Lees hier meer over Bijlesaanhuis

Image
Studiecentrum Haren rapportcijfer: 7,0

Studiecentrum Haren biedt een geïntegreerde combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles aan. Op het studiecentrum zijn vakdocenten aanwezig die in verschillende lokalen hulp aanbieden waar de leerlingen tussen kunnen afwisselen. Het enige nadeel is dat ze slechts 1 vestiging hebben in Haren (Groningen). 

Lees hier meer over Studiecentrum Haren

Image
Bijlesmeester rapportcijfer: 7,0

Bijlesmeester blinkt uit met haar inhaalprogramma's. Bij deze studiehulp aanbieder kun je terecht voor een lente- & zomerschool en andere inhaalprogramma's. Verder scoort deze aanbieder vrij gemiddeld. 

Lees hier meer over Bijlesmeester.

Image
Bijlesmeester rapportcijfer: 5,9

Bijlesnetwerk heeft een sterke focus op bijles en huiswerkbegeleiding. Er zijn echter weinig reviews te vinden van (tevreden) klanten. Bijlesnetwerk heeft daarom de potentie om goed werk te leveren, het komt er alleen nog niet zo lekker uit.  

Lees hier meer over Bijlesnetwerk.

Image
Studiekring rapportcijfer: 8,3

Studiekring is overgenomen door Lyceo en houdt daarom op te bestaan, ze krijgen daarom hetzelfde rapportcijfer van mij als Lyceo.

Benieuwd naar welke diensten Studiekring had en tegen welke prijs etc.?

Lees hier meer over Studiekring