Studentvoorstudent review

Image

Studentvoorstudent in het kort

Betaalbare diensten
Garantie op goede klik met de tutor
In heel Nederland beschikbaar
Vergelijk deze aanbiederPagina opent in een nieuw tabblad
"Studentvoorstudent blinkt uit in de aantrekkelijke tarieven en het match-systeem voor leerlingen en tutoren. Het is hier mogelijk om betaalbaar bijles of scriptiehulp te volgen met een tutor die je kind eerst kan leren kennen om te ontdekken of er een klik is."
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over Studentvoorstudent

Welke diensten biedt Studentvoorstudent aan?

Studentvoorstudent biedt bijles en scriptiehulp aan. Deze diensten worden aan huis en online aangeboden. 

Hoeveel kost Studentvoorstudent gemiddeld?
Waar werkt Studentvoorstudent precies?

Mijn Studentvoorstudent beoordeling

Rapportcijfer: 7,7
  • Aanbod: 6,5
  • Kosten: 9,0
  • Tevredenheid: 7,5

Met alleen bijles en scriptiehulp is het aanbod van Studentvoorstudent beperkt. Hoewel beoordelingen positief zijn zou ik graag een groter aanbod van studiehulp diensten zien om leerlingen breder te ondersteunen.

Met uurtarieven van € 9,35 tot ongeveer € 50 per uur, zijn de diensten van Studentvoorstudent voor de meeste mensen betaalbaar. Dit is natuurlijk bijzonder positief.

Of Studentvoorstudent zo goed is als de recensies doen geloven is niet met volledige zekerheid te verifiëren. Toch heb ik er goed vertrouwen in dat de reviews kloppen en deze aanbieder goed werk levert. 

Studentvoorstudent beoordeling van anderen

Studentvoorstudent heeft een eigen pagina met ervaringen van gebruikers. Hoe betrouwbaar deze is, valt echter te betwijfelen. Het gemiddelde van 4,9 van de 5 sterren wekt bij mij wantrouwen. Hoewel de ervaringen natuurlijk allemaal echt kunnen zijn, is het tenslotte mogelijk om slechte reviews simpelweg niet te publiceren. 

Volgens Studentvoorstudent zijn klanten (de leerlingen) vooral tevreden over de uitleg en vriendelijkheid van de tutoren. Op zich vind ik dat wel aannemelijk. Studentvoorstudent werkt namelijk met een match-systeem waarbij je zelf je tutor kunt uitkiezen. 

Op Trustpilot vind ik slechts 1 recensie waar Studentvoorstudent 3,3 van de 5 sterren ontvangt. Hier wordt vooral geklaagd over de slechte bereikbaarheid van tutoren via Whatsapp. 

Tutoren zijn overwegend positief over Studentvoorstudent. Op Glassdoor geven ze het bedrijf 3,9 van de 5 sterren. Er wordt vooral geklaagd over de hoge commissie die Studentvoorstudent op hun diensten pakt (15%) en dat uitbetalingen soms lang op zich laten wachten.

Studentvoorstudent review achterlaten?

Heb je zelf ervaringen met Studentvoorstudent en wil je een recensie achterlaten? Laat me hieronder dan weten hoe jij Studentvoorstudent beoordeelt! Dit helpt me om mijn review te verbeteren en iedereen zo goed mogelijk te informeren.

Je email adres heb ik nodig om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je ervaringen. Lees hier meer over hoe ik met vertrouwelijke informatie om ga.

Bijles en scriptiehulp van Studentvoorstudent

Studentvoorstudent biedt twee diensten aan: bijles en scriptiehulp. Deze diensten worden zowel op locatie (bij je thuis) als online aangeboden. Je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft bij het vinden van een tutor. Hierover vertel ik je later meer. 

Goed om te wetenBij Studentvoorstudent zijn de belangrijkste vakken voor bijles: wiskunde, engels, natuurkunde, Nederlands en economie. Andere vakken worden ook aangeboden maar hiervoor is een kleiner aantal tutoren beschikbaar.

Tutoren van Studentvoorstudent

De kwaliteit van de Studentvoorstudent tutoren lijkt erg goed te zijn. Om tutor te mogen worden, heeft Studentvoorstudent namelijk de eis dat ze minimaal een 7 als eindcijfer op hun middelbare school examen hadden voor de vakken waarin ze bijles willen geven. Daarnaast screent Studentvoorstudent alle tutoren persoonlijk om een hoge kwaliteit te garanderen. 

Het vinden van een tutor doe je bij Studentvoorstudent in 4 stappen:

  1. Zoek op het vak voor je bijles. Je kunt hier ook je locatie invullen als je thuis bijles wilt krijgen. Wanneer je de locatie niet invult, laat het systeem alle tutoren zien die online bijles aanbieden. 
  2. Filter op je middelbare school niveau (vmbo havo of vwo), het maximale uurtarief van de tutor, beoordelingen van tutoren, de leslocatie en de taal waarin je bijles of scriptiehulp wilt ontvangen.
  3. Chat met tutoren om te kijken met welke je een klik voelt. Eventueel kun je hiervoor ook de Studentvoorstudent app gebruiken.
  4. Boek en betaal je bijlesdocent vooraf. Dit kan met Ideal, een creditcard of automatische afschrijving. Betaal je na de les? dan betaal je per kwartier.

Studentvoorstudent tarieven

Omdat de tutoren allemaal een verschillend uurtarief hebben, kun je zelf het tarief kiezen. Ik heb even een kijkje genomen op het platform en de uurtarieven van de tutoren variëren van € 9,35 tot zo’n € 50 per uur.

Studentvoorstudent tevredenheidsgarantie

Studentvoorstudent geeft een tevredenheidsgarantie door je geld terug te betalen als je in het eerste uur van je bijles geen klik voelt. Dit is natuurlijk mooi, maar zal in de praktijk denk ik niet zo snel gebeuren. Het is tenslotte nogal wat om binnen een uur op te staan en je tutor vriendelijk de deur uit te zetten. 

Toch is het fijn dat je hierop terug kunt vallen, en bij online bijles is de stap wellicht minder groot om een mismatch te erkennen en je bijles in het eerste uur te beëindigen.

Locaties van Studentvoorstudent

Studentvoorstudent is in heel Nederland actief, zowel op locatie als online. Wanneer ik de kaart van Nederland bekijk, zie ik echter gaten in het noorden van het land en in Zeeland. 

Dit is echter niet zo gek omdat hier tenslotte minder mensen wonen. Wat dat betreft is de spreiding van de diensten dus prima in orde.

Contact met Studentvoorstudent

Wil je contact opnemen met Studentvoorstudent? Dan kun je ze mailen op info@studentvoorstudent.nl of gebruikmaken van het contactformulier op website.

Ik vind het concept van Studentvoorstudent erg goed. Het platform biedt je de vrijheid om zelf je tutor en prijs te kiezen. Het chatten met tutoren voordat je met elkaar aan de slag gaat, vergroot de kans op een match voor een fijne samenwerking.
Sven

Sven

Oprichter van Scholiersupport